Trump: Husilere saldırıları durduruyoruz, gemilere saldırmayacaklarına dair sözlerine güveneceğiz

ABD Başkanı Donald Trump, Kanada Başbakanı Mark Carney’i Beyaz Saray’da Ağırladı

ABD Başkanı Donald Trump, Kanada Başbakanı Mark Carney‘i Beyaz Saray’da ağırladı ve Husilere yönelik saldırıları durduracaklarını açıkladı. Trump, Kanada’nın daha önceki söylemlerine cevap vererek “Kanada, satılık değil” diyen Carney’e karşılık “Asla, asla deme” dedi ve Kanada’nın ABD’ye katılabileceğine işaret etti.

Donald Trump, Husilere yönelik saldırıları durdurmaya yönelik bir söz aldıklarını belirterek, saldırıların artık duracağını açıkladı ve Husilerin savaşmak istemediğini vurguladı.

Kanada Başbakanı Mark Carney ise Donald Trump’ın Kanada ile ilgili söylemlerine tepki göstererek “Kanada satılık değil, hiçbir zaman olmayacak” dedi. Trump’ın teklifine karşılık olarak, “Asla, asla deme” diyen Trump, Kanada’nın 51. ABD eyaleti olabileceğini ima etti.

Donald Trump, Kanada’dan araba ve çelik almak istemediklerini yeniden vurgulayarak daha önceki açıklamalarını tekrarladı.

Related Posts

İtalya’da yürekleri ağza getiren anlar… 3 uçak havada çarpıştı

İtalya Hava Kuvvetleri’ne bağlı Frecce Tricolori adlı akrobasi ekibine ait 3 uçak, gösteri uçuşu sırasında hava çarpıştı.

Ankara’da Cumhur zirvesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli’yi ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli’yi evinde ziyaret etti. Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kapıda karşıladı. İki lider daha sonra yüz yüze görüşme için Bahçeli’nin konutuna geçti. Yaklaşık 40 dakika süren görüşmenin ardından Erdoğan, Bahçeli’nin konutundan ayrıldı.

İmamoğlu’nun diploması üniversitenin veri tabanından silindi: Artık lise mezunu görünecek

İstanbul Üniversitesi, Ekrem İmamoğlu’nun üniversite diplomasını usulsüz yatay geçiş gerekçesiyle iptal etmişti. Bu kararın ardından İmamoğlu’nun mezuniyet bilgisi üniversitenin veri tabanından da silindiği bildirilirken artık E-Devlet üzerinden yapılacak sorgulamalarda İmamoğlu’nun yalnızca lise mezunu olduğu bilgisi yer alacak.

Özgür Özel tek tek saydı, salon ayağa kalktı: ‘Saldırıya cevabımız budur!’

Özel, Sırrı Süreyya Önder için AKM’de düzenlenen tören sonrası saldırıya uğramasıyla ilgili sert konuştu.

Su akışını kesmişti! Pakistan Hindistan’a “kırmızı çizgimiz” dedi

Hindistan, geçtiğimiz günlerde, Hindistan ve Pakistan arasındaki İndus Suları Anlaşması’nı askıya alarak Pakistan’a su akışını kesmişti. Pakistan’ın resmi haber ajansı Associated Press of Pakistan’a (APP) göre, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif …

‘Üç Fidan’ anması: Saray iktidarı yeni bir ‘sosyal uyanış’tan korkuyor

Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan idamlarının 53. yılında anıldı. Siyasi liderler ve partiler, adaletsiz yargılamaları hatırlatarak demokrasi, eşitlik ve bağımsızlık mücadelesine sahip çıktı. “Sokaklardan çekilmeyeceğiz, devrim mücadelemiz sürecek” mesajı öne çıktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir