Trabzonspor Yaz Kampı Tamamlandı

Trabzonspor Futbol Okulları Yaz Kampı’na Genç Yetenekler Damga Vurdu!

Trabzonspor Futbol Okulları Yaz Kampı, Türkiye’nin dört bir yanından gelen 39 takım ve yaklaşık 650 genç sporcunun katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu. Kampın kapanış töreninde, genç yetenekler ödüllerini Trabzonspor’un efsane futbolcularından Necati Özçağlayan’dan aldı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Trabzonspor Futbol Okulları Yaz Kampı, eski futbolculardan Mustafa Gedik anısına ikinci etap ile devam etti. Türkiye genelindeki Trabzonspor Futbol Okulları’ndan katılan 39 takım, genç yeteneklerin gelişimine katkı sağlarken aynı zamanda unutulmaz anılar biriktirdi.

Kampın son gününde gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Necati Özçağlayan, “Buradaki asıl amaç Trabzonspor kültürünü gençlere aşılamak ve onların mutluluğunu sağlamaktır. Bu kamp sayesinde keşfedilen yetenekli gençler, gelecekte Trabzonspor’a hizmet edeceklerdir. Ancak önceliğimiz her zaman Trabzonspor olacaktır, ancak yetenekli gençler farklı kulüplere de transfer olabilirler. Amacımız ülke futboluna katkı sağlamaktır” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Futbol Okulu Koordinatörü Gökhan Balıkçı ise yaptığı açıklamada, “Trabzonspor Kulübü’ne her yıl düzenlediği bu güzel organizasyon için teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın sahada mutlu olmaları bizim en büyük mutluluğumuz. Onlara destek olabiliyorsak ne mutlu bize” şeklinde konuştu. – TRABZON

Related Posts

Bingöl’de İstihdam Toplantısı Yapıldı

Vali Usta başkanlığında istihdam ve mesleki eğitim konuları ele alındı, projeler değerlendirildi.

Manavgat’ta Belediye Rüşvet Operasyonu

Otel sahibi K.T, rüşvet iddialarıyla ilgili ek ifadesinde 1.25 milyon avro istendiğini belirtti.

Barodan 4 çocuğa hayvan dışkısı yedirildiği iddiasıyla suç duyurusu

Bir barodaki 4 çocukla ilgili şok iddia, toplumda büyük bir infiale neden oldu. İddialara göre, çocuklara hayvan dışkısı yedirildi. Bu durum üzerine yetkililere suç duyurusunda bulunuldu. Olayın detayları ve yetkililerin konu hakkındaki açıklamaları merakla bekleniyor.

Karamık: Özel Sektör de Yarı Zamanlı Çalışmayı Örnek Almalı

AK Parti Adana Milletvekili ve TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Sunay Karamık, memurlar için yürürlüğe giren yarı zamanlı çalışma düzenlemesinin özel sektöre örnek olması gerektiğini söyleyerek, “Aynı duyarlılığı özel sektörden de bekliyoruz” dedi.

Ayşe Tokyaz’ın katili Cemil Koç’tan mahkemede pes dedirten talep

İstanbul’da Ayşe Tokyaz’ı öldürüp cesedini valize koyan eski polis Cemil Koç, dini nikahlı eşi Ejegül Ovezova’nın 2 yıl önce 8. kattan düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili yargılandığı davada, mahkemeden pes dedirten talepte bulundu. Koç, “Psikolojim bozuk. Tahliyemi talep ediyorum.” derken, mahkeme isteği reddetti.

CHP’den Enerji ve Maden Yasa Teklifine Direniş

Başarır, tartışmalı kanun teklifine karşı tüm haklarını kullanacaklarını belirtti, direniş sürecek.