Silahlı saldırıda 7 kişi hayatını kaybetti

Cape Town’da Silahlı Saldırı: 7 Kişi Hayatını Kaybetti

Güney Afrika Cumhuriyeti’nin Cape Town şehri yakınlarında dün gerçekleşen silahlı saldırıda, kimliği belirsiz kişiler bir eve saldırdı. Polis yetkilileri, Gugulethu Mahallesi’nde meydana gelen saldırıda 7 kişinin yaşamını yitirdiğini, 3 kişinin ise yaralanmadan kurtulduğunu belirtti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve saldırganların yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Related Posts

Basra’dan Marmara’ya geliyor: Sıcak hava daha da bunaltacak

Marmara Bölgesi’nde aşırı sıcaklar, pazartesi gününden itibaren 10 gün boyunca etkisini kaybedecek. Temmuzun ikinci haftasında ise sıcaklıkların yeniden artması bekleniyor.

Yoğurtçu Parkı’nda gözaltına alının 13 kişi, yurt dışı yasağıyla serbest bırakıldı

İstanbul’daki Kadıköy Yoğurtçu Parkı’nda düzenlenen etkinlikte gözaltına alınan 13 kişi yurt dışı çıkış yasağıyla serbest bırakıldı.

Beşiktaş’taki iki iskele süresiz kapatıldı!

İstanbul Valiliği, 29 Haziran’da yapılması planlanan “Onur Yürüyüşü” öncesi önlemler kapsamında Barbaros Hayrettin Paşa ve Tarihi Beşiktaş iskelelerini ikinci bir duyuruya kadar kapattı.

Dondurma yemeden önce bir kez daha düşünün

Hazır dondurmalardaki katkı maddelerinin, çocuklarda dikkat eksikliği ve davranış bozukluklarına yol açabildiğini söyleyen Çocuk Nefrolojisi Uzmanı Prof. Dr. Cihangir Akgün, “Çocuğunuzun en sevdiği o rengarenk dondurma, düşündüğünüzden daha fazlasını içeriyor olabilir” dedi.

Pekin, ülkelerin ABD ile Çin’in çıkarlarını zedeleyecek tarife anlaşmaları yapmasına karşı

Pekin yönetimi, ABD’nin “karşılıklı tarifeler” kapsamında müzakere yürüttüğü ülkelerin, Çin’in çıkarlarını zedeleyecek anlaşmalar yapmasına karşı olduğunu bildirdi.

Son Dakika… Ankara’da deprem

Son Dakika Haberi… Ankara’nın Çubuk ilçesinde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.