Samsun’da uyuşturucu operasyonunda 4 gözaltı: Binlercesi ele geçirildi

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Operasyonunda 4 Şüpheli Gözaltına Alındı

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Atakum ve İlkadım ilçelerinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan zanlılara yönelik operasyon düzenledi.

Belirlenen adreslere gerçekleştirilen operasyonda yapılan aramalarda, 3 bin 142 sentetik ecza hapı, 50 gram sentetik uyuşturucu, 25 uyuşturucu hap, 18 gram esrar, hassas terazi, 3 uyuşturucu kullanma aparatı, 2 ruhsatsız tüfek ile 25 tabanca fişeği ele geçirildi.

Operasyonda yakalanan 4 şüpheli emniyete götürülerek gözaltına alındı.

Related Posts

Küstah karikatür açık bir kışkırtma

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Leman dergisindeki küstah karikatürü, mizah kisvesiyle yapılan açık bir kışkırtma, alçakça bir provokasyon olarak nitelendirdi. Sorumluların hukuk önünde hesap vereceğini belirten Erdoğan, “Haklıyken haksız konuma düşecek adımlardan herkes uzak durmalıdır. Öfkenin aklı perdelemesine hiçbir genç kardeşim izin vermemelidir” çağrısı yaptı.

CHP, bomba iddiaya noktayı koydu

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partiden ihraç edileceği iddiası kulislere bomba gibi düşerken parti kaynakları net yanıt verdi. Kaynaklar CHP’nin ‘kurultay’ gündemine dair de yol haritasını paylaştı.

Bisikletten düşen 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bisikletten düşen Yusuf Mahir Bulut (10), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Yusuf’un, cenazesi otopsi işlemleri için Gebze Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.

Türkler rekor kırdı: Ellerinde kağıt ve 1250 Euro ile geri yollanıyorlar!

Almanya’ya vize almak neredeyse imkansız iken, ülkeye kaçak girip iltica isteyenler de artık apar-topar sınır dışı ediliyor. Sınır dışlarında açık ara Türkler şampiyon oldu.

Şort kazasını dünya konuşmuştu: İş teklifleri yağıyor

ABD’li engelli koşucu Chris Robinson, Çekya’nın Ostrava kentinde 24 Haziran’da düzenlenen Golden Spike yarışlarında talihsiz bir ‘kıyafet kazası’ yaşamasına rağmen hem yarışı kazandı hem de yeni iş fırsatlarının kapısını araladı…

İzmir’deki operasyona CHP’den ‘100. gün’ hatırlatmalı tepki: ‘Demokrasiye atılmış yeni bir darbe!’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik operasyona, 19 Mart operasyonlarının 100. gününü hatırlatarak tepki gösteri.