Pendik’te Yaya Geçidinde Otomobilin Altında Kalmaktan Son Anda Kurtuldu

Pendik’te Yaya Geçidinde Otomobilin Altında Kalmaktan Son Anda Kurtulan Yaya

İstanbul Pendik’te, bir yaya geçidinde yaşanan korku dolu anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Kavakpınar Mahallesi Tersane Caddesi üzerinde yaşanan olayda, yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan bir vatandaş, üzerine hızla gelen iki otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Olayın ardından iki otomobil sürücüsüne işlem yapıldığı öğrenilirken, konuyla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı. Gözlerden kaçmayan bu olay, insanların yaya geçitlerinde dikkatli olmaları gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

Related Posts

Erdoğan’ın BRICS hayalini Çin ve Hindistan engelledi

Türkiye’nin BRICS üyelik başvurusu Çin ve Hindistan’ın vetosuyla karşılaştı. Ankara’ya yalnızca “ortak ülke” statüsü teklif edildi. Erdoğan zirveye katılmadı, Endonezya tam üyelik alırken Türkiye sessiz kaldı. ABD’nin baskısı ve Hindistan’la yaşanan gerilim, süreci çıkmaza soktu.

Eski AKP’li vekilden skandal paylaşım: Cumhuriyet’e ‘darbe’ dedi

‘Yeliz’ lakabıyla bilinen eski AKP vekili Ahmet Hamdi Çamlı, yaptığı paylaşımda Cumhuriyet’in ilanını ‘darbe’ olarak niteledi. Çamlı’nın Cumhuriyet’i hedef alan skandal paylaşımı büyük tepki çekti.

Nihat Genç son yolculuğuna uğurlandı

Gazeteci ve yazar Nihat Genç’in cenazesi, Kocatepe Camisi’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gölbaşı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

İmralı heyeti-Erdoğan görüşmesi yarın

İmralı heyeti ve Erdoğan yarın görüşecek

Hamaney, İsrail ile savaşından ardında ilk kez kamuoyu karşısına çıktı

ABD ve İsrail’in tehdit ettiği İran lideri Ayetullah Ali Hamaney, İsrail ile savaşın ardından ilk kez kamuoyu önüne çıkarak, Aşura törenine katıldı. Filistin caddesindeki konutunda yapılan muharrem ayı matem törenlerine önceki 3 gece katılmayan İran …

Hamaney ilk kez görüntü verdi

ABD ve İsrail’in tehdit ettiği İran lideri Ayetullah Ali Hamaney, İsrail ile savaşın ardından ilk kez kamuoyu önüne çıkarak, Aşura törenine katıldı.