Netanyahu ve Macron, Lübnan ve Gazze’deki Durumu Görüştü

İsrail Başbakanı ve Fransa Cumhurbaşkanı Lübnan ve Gazze Durumunu Görüştü

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Lübnan ve Gazze’deki gelişmeleri ele almak üzere bir araya geldi.

İsrail Başbakanlık Ofisi tarafından yapılan açıklamada, Netanyahu ve Macron arasında gerçekleşen telefon görüşmesinde, son zamanlarda Lübnan ve Gazze’de sağlanan ateşkesin detayları detaylıca ele alındı.

Ayrıca, Macron’un İsrail’den katılacak firmalara yönelik 55. Paris Uluslararası Havacılık Fuarı’nda daha önce uyguladığı kısıtlamaların kaldırılacağı da belirtildi.

Related Posts

Salihli Tenis Ligi’nde Şampiyonlar Belli Oldu

Salihli’de düzenlenen Tenis Defi Ligi’nde Mehmet Öztekin ve Merve Karagöz klasman şampiyonu oldu.

Kübra Güran Yiğitbaşı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı mı oluyor?

Kabine değişikliği iddiaları Ankara kulislerini hareketlendirirken, Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı’nın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olacağı konuşuluyor. Türkiye’nin ilk başörtülü valisi olan Yiğitbaşı, daha önce Aile Bakan Yardımcılığı görevinde bulunmuştu.

Dolandırıcıların eline düştü: 123 bin lira dolandırıldı

Samsun’da 61 yaşındaki yaşlı adam sosyal medyadan karavan satın almak isterken dolandırıcıların tuzağına düştü.

Ladik’te Trafik Kazası: 5 Yaralı

Samsun’un Ladik ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

FETÖ’nün ‘HAKMAR’ üssünden enflasyon itirafı… ‘Fiyatları yükseltip…’

FETÖ’nün finans yapılanmasında yer alan HAKMAR hakkında düzenlenen MİT raporu ortaya çıktı. Raporda HAKMAR ve TATBAK Gıda AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Doruk’un “Maliyeden bir marketimin günlük geliri kadar ceza da yiyecek olsam fiyatları yükseltip ülkedeki enflasyonu artıracağım” dediği aktarıldı.

3 yıldır aranan kadının cinayete kurban gittiği ortaya çıktı!

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, 2022 yılında kaybolan Aysun Derse’nin cinayete kurban gittiği belirlendi. Olayla ilgili gözaltına alınan 10 kişiden 4’ü tutuklandı.