Murat Yetkin: AK Parti’nin muhtemel planı, seçime giderken vanaları açıp, seçmenin unutkanlığına güvenmek

Gazeteci Murat Yetkin, emekli maaşları konusunda karamsar bir tablo çizdiği bugünkü yazısında, “Görünüşe göre, seçim belirtisi olmayan 2025 yılı, MHP destekli AK Parti yönetimi için Mehmet Şimşek’in OVP planının kesintisiz bir şekilde uygulanacağı bir yıl olacak; bunu mali sıkıyönetim yılı olarak da adlandırabiliriz” dedi.

“Bu mali sıkıyönetimin ağırlığının sermaye kesiminden ziyade emekçi, emekli, küçük esnaf, küçük çiftçi gibi halkın çoğunluğuna yükleneceği de anlaşılıyor” diyen Yetkin, şunları kaydetti:

“Şimdi muslukları sıkan AK Parti yönetimi, OVP sonuçları doğrultusunda iç ve dış koşullar bakımından gerektiğinde seçime giderken muslukları sonuna kadar açıp, seçmenin unutkanlığına güvenerek seçimi kazanma planını tekrar uygulamaya koyabilir.”

CANSU ÇAMLIBEL’İN SÖYLEŞİSİ | Murat Yetkin: Suriye’deki üç dış güç; Türkiye, İsrail ve ABD, HTŞ’ye şartlı kredi açtı

 


Hayatınızın aşkını bakteriler seçiyor olabilir mi; bilim insanı Ali Rıza Akın anlatıyor | Bakterin Kadar Yaşa


Günün öne çıkan haberleri

TIKLAYIN | Murat Yetkin: Suriye’deki üç dış güç; Türkiye, İsrail ve ABD, HTŞ’ye şartlı kredi açtı

TIKLAYIN | Mehmet M. Yılmaz yazdı: İbrahim Kalın, 65 bin dolarlık saati imha eder mi?

TIKLAYIN | Wanda Nara’dan sürpriz ayrılık kararı ve Icardi hamlesi

TIKLAYIN | Kanada medyası: Başbakan Justin Trudeau bugün istifa edecek

TIKLAYIN | 82. Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu

TIKLAYIN | Spor yazarları, Fenerbahçe-Hatayspor maçını yorumladı: “Galatasaray’ı “yenilmez” yapan bir organizasyonla, başka türlü savaşamazlar”

Related Posts

Bodrum’a 6 ayda 344 bin yabancı turist

Muğla’nın dünyaca ünlü ilçesi Bodrum’da yabancı turist hareketliliği devam ediyor. Kentte son 6 ay içerisinde hem deniz hem de hava yolu ile 344 bin yabancı turistin geldiğini söyleyen Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, “Bahsettiğimiz deniz yoluyla sadece kruvaziyerler için geçerlidir. Yunanistan’dan gelen feribotlar için geçerli değildir. Bunlar da eklendiği zaman sayı daha da artıyor” dedi.

75 ülkeye vizeleri kaldırdı, Türkiye kapıda kaldı

Çin 75 ülkenin vatandaşlarına vize serbestliği tanıdı. Ancak 75 ülkenin arasında Türkiye yer almadı.

35 yıl önce yok oldu sanılıyordu: Yeniden alarm verdi, geliyor

Almanya’da 35 yıldır ortadan kalktığı düşünülen çocuk felci virüsü, büyük şehirlerin atık sularında yeniden tespit edildi. Uzmanlar uyarıyor, bulaş riski artıyor, aşılanma oranı ise endişe verici düzeyde…

Terör örgütü PKK’nın elebaşı Öcalan’la ilgili çok konuşulacak kulis

DEM Parti’nin, 11 Temmuz Cuma günü gerçekleşmesi beklenen PKK’nın silah bırakma töreninde, terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’dan videolu bir mesaj yayınlanmasını beklediği iddia edildi.

‘Alkolmetreyi üfleyemiyorum’ diyerek polise direndi: O anlar kamerada

Sultanbeyli’de trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimde “Alkolmetreyi üfleyemiyorum” diyerek polisi uzun süre uğraştıran sürücüye 26 bin TL ceza uygulanırken, ehliyetine 2 yıl süreyle el konuldu. Sürücünün polis ekiplerine yaşattığı zor anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

15 Temmuz’da bazı raylı sistem hatlarında ulaşım ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Kararı ile 15 Temmuz kapsamında Başkentray, Marmaray, İZBAN ve bazı metro hatlarında ulaşım ücretsiz olacak.