Millet’ten çağrı: Bursa daha fazla can çekişmesin

Bursa’da Çevre Kirliliği Uyarısı: “Daha Fazla Can Çekişmesin!”

Bursa’nın temiz havasının plansız sanayileşme ve şehirleşme sebebiyle uzun yıllardır zehirlendiğini belirten Millet Partisi Bursa İl Başkanı Hüsamettin Akyıldız, duruma derhal müdahale edilmesi gerektiğini vurguladı.

Marmara Bölgesi’ndeki en kirli havanın Bursa’da olduğuna dikkat çeken Akyıldız, “Bursa’nın çeşitli bölgelerinde her saat zehir bulutlarına rastlayabilirsiniz. Sanayi tesislerinin filtre kullanımı, kalitesiz yakıtların denetlenmesi ve trafik yoğunluğunun azaltılması gibi önlemler alınmalıdır. Bilimsel çalışmalar yapılmalı ve bir eylem planı oluşturulmalıdır. Aksi halde şehrimiz daha da zehirlenecek.” dedi.

Akyıldız, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı liderliğinde acil bir toplantı düzenlenmeli ve ortak bir yol haritası belirlenmelidir. Millet Partisi olarak bu konuda destek olmaya hazırız.” ifadelerini kullandı.

Related Posts

Bingöl’de İstihdam Toplantısı Yapıldı

Vali Usta başkanlığında istihdam ve mesleki eğitim konuları ele alındı, projeler değerlendirildi.

Manavgat’ta Belediye Rüşvet Operasyonu

Otel sahibi K.T, rüşvet iddialarıyla ilgili ek ifadesinde 1.25 milyon avro istendiğini belirtti.

Barodan 4 çocuğa hayvan dışkısı yedirildiği iddiasıyla suç duyurusu

Bir barodaki 4 çocukla ilgili şok iddia, toplumda büyük bir infiale neden oldu. İddialara göre, çocuklara hayvan dışkısı yedirildi. Bu durum üzerine yetkililere suç duyurusunda bulunuldu. Olayın detayları ve yetkililerin konu hakkındaki açıklamaları merakla bekleniyor.

Karamık: Özel Sektör de Yarı Zamanlı Çalışmayı Örnek Almalı

AK Parti Adana Milletvekili ve TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Sunay Karamık, memurlar için yürürlüğe giren yarı zamanlı çalışma düzenlemesinin özel sektöre örnek olması gerektiğini söyleyerek, “Aynı duyarlılığı özel sektörden de bekliyoruz” dedi.

Ayşe Tokyaz’ın katili Cemil Koç’tan mahkemede pes dedirten talep

İstanbul’da Ayşe Tokyaz’ı öldürüp cesedini valize koyan eski polis Cemil Koç, dini nikahlı eşi Ejegül Ovezova’nın 2 yıl önce 8. kattan düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili yargılandığı davada, mahkemeden pes dedirten talepte bulundu. Koç, “Psikolojim bozuk. Tahliyemi talep ediyorum.” derken, mahkeme isteği reddetti.

CHP’den Enerji ve Maden Yasa Teklifine Direniş

Başarır, tartışmalı kanun teklifine karşı tüm haklarını kullanacaklarını belirtti, direniş sürecek.