Keysepeti.com Dijital Lisans ve Yazılım Platformu

 

Türkiye’nin En uygun Dijital Lisans Platformu Keysepeti.com ziyaretçilerine en uygun Fiyatlarla Yazılım Lisanslarını 7/24 Anında Teslimat ve Ücretsiz Teknik Destek Hizmeti ile Sunmaktadır. Microsoft Windows işletim sistemi Lisansları, Office Yazılım Lisansları Antivirüs ve Güvenlik Lisansları Başta olmak üzere, Onlarca Farklı kategoride yüzlerde yazılım lisanslarını Saniyeler içinde Satın alabilir, E-Posta adresinize teslim alabilirsiniz.

Windows işletim Sistemi için Dijital Lisans Satın Alma

Windows İşletim sistemi kullanılırken orijinal Windows lisans anahtarı kullanımı her zaman tavsiye edilen bir durumdur. Olası güvenlik risklerinin üstesinden gelmek isteyen kullanıcılar tarafından işletim sistemlerinin orijinallerinin alınması yoluna gidilir. Windows 11 Pro Lisans Key Satın Alarak Orjinal Windows işletim sistemi kullanabilirsiniz.

Office Lisans Anahtarı Satın Alma

Özel olarak Microsoft’un Windows işletim sistemi ile çalışacak şekilde tasarlanan Office 2021 Pro Plus office yazılım paketi, kullanıcılarının her gün daha da fazlasını başarmasına yardımcı olur. Windows 10 ve Üzeri işletim sistemi kullanıyorsanız, Office 2021 Lisans Satın alarak Kolayca orjinal office yazılımını kurabilirsiniz. Mobil cihazlar ve MAC Bilgisayarlar için Office kullanmayı düşünüyorsanız, Office 365 Lisans Anahtarı Satın Almanız yeterli olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx