Kendisini polis olarak tanıttı, 50 güvenlik kamerası izlenerek yakalandı

Bursa’da Polis Kılığına Girip Dolandırıcılık Yapan Şahıs Yakalandı

Bursa’da bir kişiyi arayarak kendisini polis olarak tanıtan ve kardeşinin kaçırıldığını söyleyerek 8 bin dolar, 8 bin Euro ve ziynet eşyalarını dolandıran E.K., 50 güvenlik kamerasının kaydı sayesinde yakalanıp tutuklandı.

Olay, dün Nilüfer ilçesinde meydana geldi. Z.M.M., polis merkezine giderek bir kişinin kendisini arayarak polis olduğunu ve kardeşinin kaçırıldığını iddia ederek dolandırdığını belirtti.

Şikayet üzerine Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. 50 kamera görüntüsü incelenerek şüphelinin kimliği tespit edildi. E.K., İstanbul’da yakalanarak gözaltına alındı.

Şahsın üzerinde yapılan aramada dolandırdığı paralar ile ziynet eşyaları ele geçirildi. Bursa’ya getirilen E.K., emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi ve tutuklandı. (DHA)

Related Posts

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’tan Ferdi Zeyrek İçin Geçmiş Olsun mesajı

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, evinde geçirdiği kaza sonucu elektrik akımına kapılarak ağır yaralanan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek için geçmiş olsun dileklerini iletti.

66 şehrin tamamını ilgilendiriyor: Türkiye haritası sil baştan

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı hazırladığı yeni bir çalışmayla 81 il genelinde çevresel gürültü ile ilgili bir çalışmaya başladı

ABD yapımı helikopterlerin alımını askıya aldılar: “Ukrayna savaşının analizine dayanmaktadır”

Polonya’nın, ordusu için ABD yapımı 32 S-70i Black Hawk helikopteri alımını askıya aldığı belirtildi. Polonya’nın kamu yayıncısı TVP World’ün haberine göre, Polonya Savunma Bakan Yardımcısı Pawel Bejda ile Genelkurmay Başkanı Wieslaw Kukula konuyla …

DEM heyetinden MHP’ye bayram ziyareti

DEM Parti Kurban Bayramı ziyaretleri kapsamında MHP’ye ziyaret gerçekleştirdi.

Malavi’deki Müslümanlar bayram namazını eda etti

Malavi’de Müslümanlar, Kurban Bayramı namazı için saf tuttu. Namazın ardından cemaat birbirleriyle bayramlaştı.

Erdal İnönü’nün eşi Sevinç İnönü: Memleketi böyle görse çok üzülürdü

18 yıl önce yaşamını yitiren eski Başbakan Yardımcısı Erdal İnönü, 99’uncu doğum gününde Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı. Eşi Sevinç İnönü, “Yokluğunu hep hissediyorum. Sevgi dolu bir insandı. Memleketin böyle olduğunu görse çok üzülürdü” dedi.