Karda kayan otobüs duvara sürterek durdu: 14 yaralı

Geçit Köyü Mevkisinde Yolcu Otobüsü Kaza Geçirdi

Bayburt-Gümüşhane kara yolunda meydana gelen kaza, akşam saatlerinde gerçekleşti. Erzurum-Trabzon seferini yapan Ali Osman Ulusoy firmasına ait 61 AU 083 plakalı yolcu otobüsü, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak istinat duvarına çarptı. Kaza sonucunda otobüsün birçok camı kırıldı ve içerisinde bulunan 5’i çocuk toplam 14 kişi yaralandı.

Olayın bildirilmesi üzerine hemen sağlık ekipleri ve jandarma kaza yerine yönlendirildi. Yaralılara ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı ve ardından yaralılar Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Neyse ki yaralıların hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan diğer yolcular, başka bir otobüsle yolculuklarına devam ettiler. Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastaneye giderek yaralıları ziyaret etti ve acil şifalar diledi. Vali Baruş, 14 yaralının kısa bir süre içinde tedavilerinin tamamlanarak taburcu edileceğini belirtti.

Related Posts

Antalya’da tepki çeken olay: Türk bayrağını koparıp yere atan turist hakkında karar verildi

Antalya’da bir iş yerinin tentesinde asılı Türk bayrağını yerinden çıkaran turist, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gözaltına alınan Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere: Adıyamanlı hemşehrilerimin başını eğecek hiçbir işimiz olmadı

Gözaltına alınan Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere: Adıyamanlı hemşehrilerimin başını eğecek hiçbir işimiz olmadı

Türkiye’den bir ilimiz dünyanın en güvenli yeri seçildi: Ne İstanbul ne İzmir

Dünyanın en güvenli şehirleri listesi açıkladı. Türkiye’den ise bir şehrimiz girdi. Ne İstanbul, ne İzmir ne Ankara…

Her şey mükemmelse neden yanıyoruz?

Türkiye’nin dört bir yanında yangınlar devam ederken Orman Genel Müdürlüğünden tepki çeken bir açıklama geldi: “2 dakikada tespit, 11 dakikada müdahale ile yangınlarla mücadelede Avrupa ve dünyada önemli yerlerdeyiz. 200 metreden yangınları tespit ediyor 25 bin personel var”

Trump’ın büyük vergi yasası yürürlüğe girdi: Yoksuldan alıp zengine veriyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın “Büyük Çirkin Yasa” adını verdiği kapsamlı vergi düzenlemesi yürürlüğe girdi. WDR yazarı Wolfgang Landmesser’a göre yasa, düşük gelirli milyonlarca Amerikalının sağlık hizmetlerine erişimini keserken, şirketlere ve …

Muhalefetin ‘Doğa katliamına kılıf’ dediği İklim Kanunu, Meclis’ten geçti: İşte yeni düzenlemedeki detaylar

Muhalefetin ‘Doğa katliamına kılıf’ dediği İklim Kanunu, Meclis’ten geçti: İşte yeni düzenlemedeki detaylar