“İyilik Sofrası” Erzurum’da kuruldu

Erzurum’da İyilik Haftası Etkinliği

Erzurum İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Erzurum Şubesi Kadın Kolları, “İyilik Haftası” kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Destek Merkezi (ÇODEM) himayesindeki çocukları iftarda bir araya getirdi. Program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayıp “Biz Bir Aileyiz” temasıyla devam etti. Çocuklar, birlik ve beraberlik içinde iftar yapmanın mutluluğunu yaşadılar.

Hediye Takdimi İle Çocukların Sevinci Katlandı

İftar sonrası düzenlenen hediye takdimi ile çocukların sevinci ikiye katlandı. Programın sonunda dualar edilerek, bu tarz etkinliklerin geleneksel hale getirilmesi temennisinde bulunuldu.

Birlik ve Beraberlik Temasıyla İftar

Etkinliğe Erzurum İl Müftüsü Dr. Rüstem Can, Yakutiye Belediye Başkan Yardımcısı M. Hanefi İspirli, İl Müftü Yardımcısı Dr. Sebahattin Erdoğan, Yakutiye İlçe Müftüsü Selim Şahin ve Çocuk Destek Merkezi Müdür Yardımcısı Ahmet Kahraman da katıldılar. Unutulmaz bir Ramazan akşamı yaşayan çocuklar, Türkiye Diyanet Vakfı, İl Müftülüğü ve hayırseverlere teşekkürlerini iletti.

KAYNAK: İHA

Related Posts

CHP’li Murat Emir hastaneye kaldırıldı

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere için CHP İl Başkanlığı önünde düzenlenen mitingde yaptığı konuşma sonrası kürsüden düştü. Emir’in L3, l4 kemiğinde kırıklar tespit edildi

DMM’den Özgür Özel’in iddialarına açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yurt dışı ziyaretlerinden dönüşte uçakta gazetecilerle yaptığı görüşmelere ilişkin CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in basın toplantısında dile getirdiği iddialara, Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden (DMM) yanıt geldi. Merkez, söz konusu açıklamaları “gerçek dışı ve kamuoyunu yanıltmaya yönelik” olarak değerlendirdi.

Antalya’da tepki çeken olay: Türk bayrağını koparıp yere atan turist hakkında karar verildi

Antalya’da bir iş yerinin tentesinde asılı Türk bayrağını yerinden çıkaran turist, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gözaltına alınan Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere: Adıyamanlı hemşehrilerimin başını eğecek hiçbir işimiz olmadı

Gözaltına alınan Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere: Adıyamanlı hemşehrilerimin başını eğecek hiçbir işimiz olmadı

Türkiye’den bir ilimiz dünyanın en güvenli yeri seçildi: Ne İstanbul ne İzmir

Dünyanın en güvenli şehirleri listesi açıkladı. Türkiye’den ise bir şehrimiz girdi. Ne İstanbul, ne İzmir ne Ankara…

Her şey mükemmelse neden yanıyoruz?

Türkiye’nin dört bir yanında yangınlar devam ederken Orman Genel Müdürlüğünden tepki çeken bir açıklama geldi: “2 dakikada tespit, 11 dakikada müdahale ile yangınlarla mücadelede Avrupa ve dünyada önemli yerlerdeyiz. 200 metreden yangınları tespit ediyor 25 bin personel var”