İngiltere ve İtalya’yı ayağa kaldıran görüntüler. G7 Zirvesini unutup cilveleştiler

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile İngiltere Başbakanı Rishi Sunak’ın G7 Zirvesi sırasındaki dostane sarılışı ve sonrasında yaşananlar sosyal medyada viral oldu.

İki liderin birbirlerine yanaklardan öpücükler kondurması ve sonraki dostane sarılma görüntüleri sosyal medyada “Yeni bir aşk mı doğuyor?” sorularının sorulmasına neden oldu.

Giorgia Meloni, Rishi Sunak’ın sıcak selamına gülümseyerek cevap verdi. O anları kaçırmayan foto muhabirler uzun yıllar konuşulacak görüntüler yakaladı.

Her iki başbakan da benzer ideolojilere sahip ve 2022’den beri oldukça samimi bir dostluk kurmuş durumdalar.

Meloni, sarılıp öpüştükten sonra Sunak’a nasıl olduğunu sordu. güldüren bir şaka bile yaptı. İtalyan başbakan Sunak’ı güldürmek için şekilden şekle girmesi ise dikkat çekti.

İtalyan başbakanın sarılmadan sonra sergilediği mimikler internette hızla yayılarak G7 Zirvesi’ne damga vurdu.

Meloni ve Sunak ortaklaşa yaptıkları açıklamada “Özgürlük, sınırlarımızın kontrolü, ulusal egemenliğin savunulması… İşte bizi birleştiren şey budur” ifadelerini kullandılar.

Başbakan Giorgia Meloni bu yıl G7 Zirvesi’ne ülkesi İtalya’nın ev sahipliği yapmasından oldukça memnun olduğunu belirtti. ülkesinde ev sahipliği yapıyor. Zirvede, özellikle İtalya’nın Avrupa’ya kontrolsüz göç ve insan kaçakçıları konusunda uzun süredir devam eden endişesi dikkate alınarak küresel çatışmalar, yapay zekanın yayılması ve Afrika sorunları ele alındı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx