İdo Tatlıses eşi Yasemin Şefkatli’yle tanışma hikayesini anlattı: Beni eziyordu


İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli 2021 yılında dünyaevine girdi. Ünlü çift, 2024 yılının Ocak ayında Sinan Emir ve İbrahim Ayel adında ikizlerinin dünyaya gelmesiyle evliliklerini taçlandırdı. Sosyal medyayı sık kullanan ünlü çift, Berfu Yenenler’in Youtube kanalına konuk oldu.

“BENİ NEREDEYSE EZİYORDU…”

İdo Tatlıses eşi Yasemin Şefkatli’yle nasıl tanıştıklarını esprili bir dille programda anlattı. İdo Tatlıses, “Arabamı almak için alışveriş merkezinden çıktım. Arabama doğru gidiyordum. Valeden arabamı alacaktım. Yasemin beni eziyordu. Ben de arabayı kullanan Yasemin’e bağırdım. Umurunda bile olmadı. Daha sonra gitti bir yerde oturdu” dedi.

“POST PAYLAŞTIM: BENİ BUL”

Ayrıca Tatlıses, “Sarı tişörtümü çektim artislik yaptım çıktım gittim oradan. Tanışamadım ama sonrasında bir post paylaştım. Postta, ‘İstinye Park’taki sarışın kız! Beni bul!’ yazdım. Şu an gülüyorsunuz ama o kız şimdi yanımda oturuyor” dedi.

BİR TÜRLÜ EVLENME TEKLİFİ ETMEDİ

Yasemin Şefkatli, Tatlıses’in evlenme teklifi etmediğini de itiraf etti. “İdo bana iki kez tektaş aldı ikisinde de evlenme teklifi etmedi” diyen Yasemin Şefkatli’nin bir türlü evlenme teklifi alamadığını anlattığı anlar izleyenleri kahkahaya boğdu.

“BABA OLDUKTAN SONRA 16 KİLO ALDIM”

“Anne ve baba olmak nasıl gidiyor?” sorusuna ise İdo Tatlıses, “Ben evden çıkmaya çıkmaya onlardan böyle bir saniye uzaklaşmıyorum, hiç çıkmıyorum, gece beslenmeleri var uyumayayım diyorum onlar beslensin öyle uyuyayım diyorum bu sefer 16 kilo almışım” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx