Onedio, Mediazz’a devrinde Rekabet Kurulu kararını açıkladı.
Geçen yılın son günlerinde Twozero Ventures tarafından kurulan, Maçkolik’in de çoğunluk hissesine sahip Mediazz’ın Onedio’yu satın alması çok konuşulmuştu.

.
Kaan Kayabalı da bu güzel haberi sosyal medyada paylaşmıştı.
2023’ün ilk günlerinde de resmi bir şekilde Onedio Bilişim Yazılım’ın ortak kontrolünün Mediki Yeni Medya (Mediazz) tarafından devralınması için Rekabet Kurumu’na başvuru yapılmıştı.

Haberler sonrası Ekonomim’de Vahap Munyar’a açıklamalarda bulunan Kaan Kayabalı, yeni oluşumla birlikte Mediazz’ CEO’su ve ortağı olacağını söyleyerek, planlarını da “Başka varlıkları da satın almamız söz konusu olacak. Devam eden görüşmelerimiz var. Ayrıca, Türkiye’deki başarılarımızı Avrupa’ya da taşıyacağız” ifadeleriyle açıklamıştı.

Tamamını okumak isteyenler için kaynak: ‘İstanbul Portföy fonlarının teknoloji şirketi 50’yi aştı, Onedio, Mediazz’ın oldu’
Rekabet Kurulu, Onedio Bilişim Yazılım Medya Teknoloji Sanayi ve Ticaret AŞ’nin ortak kontrolünün Mediki Yeni Medya ve Teknoloji Yatırımları AŞ tarafından devralınması işleminin izne tabi olmadığına karar verdi.

Rekabet Kurulu da kararını açıkladı: Kısaca “Bize sormanız gereken bir durum görülmedi, sıkıntı yok” mealinde cümlelerle “El sıkışabilirsiniz” dedi.
