Cumhurbaşkanı’nın heykeli çalındı: Değeri ortaya çıktı

Fransa Cumhurbaşkanı’na Ait Heykel Çalındı, Değeri 40 Bin Avro Olduğu Belirtiliyor

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un Paris’teki bal mumu müzesinde beklenmedik bir olay meydana geldi. Macron’un heykeli çalındı.

CUMHURBAŞKANI’NIN HEYKELİ ÇALINDI

Ulusal medyada yer alan bilgilere göre; ünlü isimlerin bal mumu heykellerinin sergilendiği Grevin Müzesi’nde Paris’in 9. bölgesinde gerçekleşen hırsızlık sabah saatlerinde meydana geldi.

Polis kaynaklarına göre; hırsızlık için müzeye giren iki kadın ve bir erkek Macron’un heykelini çaldı. Şüpheliler, Çevre örgütü Greenpeace üyesi oldukları belirtiliyor ve müze çalışanı gibi kılık değiştirerek olayı gerçekleştirdi.

Hırsızlar, heykeli örterek müzenin acil çıkış kapısından kaçmayı başardılar. Heykelin yaklaşık 40 bin avro değerinde olduğu bildiriliyor.

DEĞERİ ORTAYA ÇIKTI

Olayla ilgili polis soruşturması devam ediyor.

Related Posts

Elazığ’da beton mikseri ile otomobil çarpıştı: 4 yaralı

Elazığ’ın Hilalkent Mahallesi’nde Malatya Caddesi üzerinde beton mikseri ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

İstanbul’da İETT otobüsünde yangın

İstanbul’da İETT otobüsünün motor kısmında çıkan yangın söndürüldü.

İmamoğlu hakkında bir dava daha: 4 yıla kadar hapis cezası isteniyor

İmamoğlu hakkında bir dava daha: 4 yıla kadar hapis cezası isteniyor

İran medyası, İsrail’le ateşkesin başladığını duyurdu, İsrail tarafı henüz sessiz

Ateşkesin başladığının duyurulmasının ardından İran bir füze dalgası daha başlattı; İran’ın İsrail’in kuzeyine son füze salvosunda yaralanan olmadığı bildirildi

ABD detayları paylaştı: B-2’lerin 37 saatlik mesaisi! Pilotlar için mini buzdolabı ve mikrodalga fırın

ABD medyasında yer alan haberlere göre, İran’ın nükleer tesislerini vuran B-2’le pilotların konforunu artırmak için mikrodalga fırın ve atıştırmalıklar için soğutucu ile donatıldı. Pilotlar 37 saatlik görev boyunca sırayla dinlenirken, Gece Yarısı Çekici Operasyonu 11 Eylül 2001 saldırılarının ardından Afganistan’a düzenlenen ilk Amerikan saldırısından bu yana gerçekleştirilen en uzun B-2 görevi oldu.

Aykut Erdoğdu: Öz vatanımızda sürgün, ana yurdumuzda parya olduk

Silivri’de Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu, “Büyük Türk Milleti bu baskıyı hak etmiyor. Bu fedakâr millet, adil, demokratik ve özgür bir ülkede mutlu, huzurlu ve sağlıklı yaşamayı hak ediyor. Hepimizin atası, dedesi yedi cephede vuruşup can vererek bizlere bu güzel vatanı bıraktı. Öz vatanımızda sürgün, ana yurdumuzda parya olduk” ifadelerini kullandı.