Bodrum’da Cinayet: 1 Tutuklama

Muğla Bodrum’da Bir Kişinin Öldürülmesiyle İlgili 1 Kişi Tutuklandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bir kişinin iş yerinde öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 7 şüpheliden 1’i tutuklandı.

Muğla Bodrum’da İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Alaaddin Yıldız’ın (53) Yakaköy Mahallesi’ndeki camcı dükkanında öldürülmesiyle ilgili çalışma yaptı. Olayla ilgili katil zanlısı D.H.D. ile suça yardım ve yataklık ettikleri öne sürülen şüpheliler E.B, A.Y, K.K.Y, Y.A, M.C.M, H.Ç, Antalya ve Bodrum’da düzenlenen operasyonla yakalandı.

1 Kişi Tutuklandı, 6 Kişi Serbest Bırakıldı

Cinayeti işlediği iddia edilen D.H.D’nin, maktulün çalışanı olduğu ve suç aleti maket bıçağının ele geçirildiği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından Bodrum Adliyesi’ne sevk edilen katil zanlısı D.H.D. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, diğer zanlılar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Alaaddin Yıldız’dan haber alamayan yakınları durumu polise bildirmiş, ekiplerin 20 Mart’ta iş yerinde yaptığı incelemede Yıldız’ın cansız bedeni bulunmuştu. Yıldız’ın boğazı kesilerek öldürüldüğü belirlenmişti.

Related Posts

Dünyaca ünlü firmada 100 Bin kişi işsiz kalabilir

Almanya’nın sanayi devi Thyssenkrupp, iki asırlık tarihinin en radikal dönüşüm sürecine giriyor. Bu kapsamda dünya genelinde 100 Bine yakın kişi işsiz kalma tehlikesiyle karşı karşıya kalacak

Yeniden Refah İl Başkanı Özdemir: Emekli kurban etine muhtaç hale geldi

Özdemir, “Yeniden Refah Partisi olarak sömürü düzenine, faizci zihniyete ve vurdumduymazlığa son vermeye geliyoruz. Biz, adaletin ve refahın iktidarını kuracağız. Bu sefer millet kazanacak, bu sefer ahlak ve adalet kazanacak!” ifadelerini kullandı.

Nijerya’da sel alarmı: Binlerce kişi evsiz kaldı: Bilanço vahim

Nijerya’nın Nijer eyaletine bağlı Mokwa kentinde, önceki gün şiddetli yağışlar sonucu meydana gelen selde 150’den fazla kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Kurtarma ekipleri, selde kaybolanları arama çalışmalarını sürdürürken, yetkililer can kaybı …

Bakan Fidan, İngiliz mevkidaşıyla görüştü

Dışişleri Bakanı Fidan, İngiltere Dışişleri Bakanı Lammy ile telefonda görüştü.

Çalık Holding önünde dövülerek öldürülmüştü… Erol Eğrek’in kızı olay anının yeni görüntüsünü paylaştı

Çalık Holding’in eski çalışanı Erol Eğrek’in ölümüne ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Şirket binası önünde korumalar tarafından darbedilen Eğrek, hastaneye kaldırılmış ancak hayatını kaybetmişti. Eğrek’in kızı Zehra Eğrek, babasının darbedildiği anlara ait güvenlik kamerası görüntülerini sosyal medya üzerinden kamuoyuyla paylaştı.

DEM Parti’nin talebi karşılanmadı: Terör suçlarına, ağırlaştırılmış müebbete konutta infaz yok

DEM Parti’nin talebi karşılanmadı: Terör suçlarına, ağırlaştırılmış müebbete konutta infaz yok