Aşk dolu yuva bir anda yıkıldı… Sessizliğini ilk kez bozdu…’Seni çocuk için terk etmem’ diye yemin etmiştim… Ben sözümü tuttum

Ünlüler dünyasında geçen yılın en çok konuşulan boşanmasını takip edenlere hiç yabancı gelmeyen sözler bunlar…

Çünkü Kolombiyalı yıldız Sofia Vergara, meslektaşı Joe Manganiello ile yedi yıllık evliliği bittikten sonra yaptığı ilk açıklamada boşanma nedeninin çocuk olduğunu ileri sürmüştü.

Vergara, El Pais’e verdiği röportajda bunları anlattı anlatmasına ama eski eşi Joe Manganiello bu konuda yakın zamana kadar hiç konuşmadı.

Bir süredir genç oyuncu Caitlin O’Connor ile aşk yaşayan 47 yaşındaki Manganiello, boşanma konusundaki sessizliğini ilk kez bozdu.

‘YEMİN ETTİM VE YEMİNİMİ TUTTUM’
Men’s Journal’e verdiği röportajda Sofia Vergara’nın sözlerini yalanladı. Eski eşiyle evliliklerinin bitme nedeninin çocuk olmadığını savundu.

Ama evlilik öncesinde flört ettikleri dönemde de bu konuda Vergara ile uzun uzun konuştuklarını sözlerine ekledi.

“Sofia’ya eğer artık anne olmak istemiyorsa bunun sorun olmayacağını, bunu anlayacağımı söyledim” diye konuştu yakışıklı oyuncu.

Bir çocuk sahibi olamadıkları için Vergara’dan boşanmadığını ısrarla vurgulayan Manganiello, zaten evliliğin ilk bir buçuk yılında bu konuda girişimleri olduğunu saklamadı.

“Ona eğer bu konuda işler yolunda gitmezse bile onu terk etmeyeceğim konusunda yemin ettim. Ve gerçekten de terk etmedim” diye sürdürdü sözlerini.

‘SANKİ ORTA YAŞ BUNALIMINA GİRMİŞİM GİBİ YANSITILDIM’
Elbette bir gün baba olmayı istediğini belirten Manganiello yine de Vergara ile evliliğinin bitme nedeninin bu olmadığının altını bir kez daha çizdi.

Ünlü oyuncu eski eşi Vergara ile ayrılma nedenini “İkimiz ayrı düştüğümüz için yollarımız ayrıldı. Bazen bu oluyor” sözleriyle açıkladı.

Bunlara ek olarak Vergara’nın ‘Kocam benden gençti ve çocuğu olmasını istiyordu. Bu yüzden evliliğimiz bozuldu” şeklindeki sözlerinin de kendisinde büyük bir hayal kırıklığı yarattığını gizlemedi.

Bu konuda da şunları söyledi Manganiello: “Sanki bir orta yaş krizi yaşıyormuşum gibi yansıtıldı. Dokuz yıllık bir birlikteliğin sonunda sanki, Sofia’nın bedeni için sağlıksız olan bir şeyi yapmasını istemişim, bu konuda ültimatom vermişim ve bu olmayınca da gitmişim gibi resmedildim.”

AYRILIK KARARINI ORTAK BİR AÇIKLAMAYLA DUYURDULAR
Joe Manganiello ile Sofia Vergara, geçen yıl temmuz ayında evliliklerinin bittiğini bir ortak açıklamayla duyurdu.

Eski çift zor bir karar verdiklerini ancak artık evli olmasalar da birbirlerinin dostu olacaklarını ve birbirleri için en iyiyi isteyeceklerini belirtti ortak açıklamada.

Bu açıklamanın üzerinden sadece iki gün geçmişti ki Manganiello boşanma davası açtı. Buna gerekçe olarak da şiddetli geçimsizlik gösterildi.

Sofia Vergara ile Joe Manganiello, bu yıl da sessiz sedasız bir biçimde resmen boşandı.

Manganiello, boşanmanın ardından Caitlin O’Connor ile birlikte olmaya başladı. 52 yaşındaki Vergara da ortopedik cerrah Justin Saliman ile yeni bir beraberliğe adım attı.

SESSİZLİĞİNİ İLK BOZAN VERGARA OLDU
Vergara ve Manganiello’dan gelen boşanma açıklaması geçen yıl büyük olay olmuştu. Birbirlerinin gözünün içine bakan bu çiftin ayrılığının perde arkası uzun süre merak edildi.

Sonunda El Pais’ye konuşan Vergara gündem yaratan bir açıklama yaptı. Vergara: Evliliğim yıkıldı çünkü kocam benden gençti ve çocuk sahibi olmak istedi. Ben ise yaşlı bir anne olmak istemedim. Bu, bebeğe haksızlık olurdu.”

Belli bir yaştan sonra anne olmaya genel anlamda karşı olmadığını anlattı Sofia Vergara. “Bunu yapanlara saygı duyuyorum. Ama bu benim için geçerli değil. Ben 19 yaşında anne oldum, oğlum şimdi 32 yaşında. Artık babaanne olmaya hazırım, anne değil.”

Vergara bu sözleriyle bundan sonra artık yeni bir çocuk istemediğini de ifade etti. Güzel oyuncu düşüncelerini şöyle anlattı: ” Neredeyse menopoz çağına geldim. Bu işlerin doğal yürüme şekli. Oğlum baba olduğunda bebeğini bir süreliğine bana getirmesini, sonra geri almasını ve hayatıma devam etmeyi isterim. Benim yapmak zorunda olduğum şey bu.”

Vergara ile Manganiello, 2015 yılında evlenmişti. Geçen yaz ise boşanacaklarını açıkladılar. 

?

Manganiello ayrılığın ardından Caitlin O’Connor ile birlikte kendine yeni bir hayat kurdu.

 Vergara da bir süredir ortopedik cerrah Justin Saliman ile birlikte.

 

Author: Seher Alp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir