Antalyalılar Atatürk Parkı Gençlik Merkezi’nde buluşuyor

Antalya’da Gençler, Atatürk Parkı Gençlik Merkezi’nde Buluşuyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, gençlere yönelik projeler kapsamında Atatürk Parkı’nda Gençlik Merkezi’ni ziyarete açtı. Akdeniz ve Toros Dağları manzaralı merkez, üniversite öğrencileri, gençlik toplulukları ve STK’lara buluşma ve etkinlik alanı sunuyor. Son olarak, Akdeniz Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencileri, merkezin terasında erken yılbaşı temalı bir etkinlik düzenledi. Karaoke şarkılarıyla keyifli zaman geçiren öğrenciler, merkezin gençlik liderlerinden projeler hakkında bilgi aldılar. Etkinliğin sonunda öğrencilere Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yeni yıl mesajını içeren hediyeler ve 1 yıllık dijital kütüphane kartı da verildi.

Yeni Projeler Geliyor

Gençlik Merkezi Sorumlusu Tuğçe Güney, merkezin yakında gençlere psikolojik danışmanlık, e-ticaret eğitimleri ve İngilizce konuşma kulüpleri gibi hizmetler sunmaya başlayacağını belirterek, “Gençler, Antalya Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi’nden randevu alarak bu fırsatlardan yararlanabilir” dedi.

İngiliz Dili ve Edebiyatı Araştırma Görevlisi Samiye Sinem Çoban ise merkezi çok beğendiğini ifade ederek, “Böyle güzel bir mekânın gençlere hediye edilmesi çok kıymetli. Speaking Club, film analizi ve gençlik kampı gibi projeler üzerinde çalışıyoruz. Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Related Posts

Eski AKP’li vekilden skandal paylaşım: Cumhuriyet’e ‘darbe’ dedi

‘Yeliz’ lakabıyla bilinen eski AKP vekili Ahmet Hamdi Çamlı, yaptığı paylaşımda Cumhuriyet’in ilanını ‘darbe’ olarak niteledi. Çamlı’nın Cumhuriyet’i hedef alan skandal paylaşımı büyük tepki çekti.

Nihat Genç son yolculuğuna uğurlandı

Gazeteci ve yazar Nihat Genç’in cenazesi, Kocatepe Camisi’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gölbaşı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

İmralı heyeti-Erdoğan görüşmesi yarın

İmralı heyeti ve Erdoğan yarın görüşecek

Hamaney, İsrail ile savaşından ardında ilk kez kamuoyu karşısına çıktı

ABD ve İsrail’in tehdit ettiği İran lideri Ayetullah Ali Hamaney, İsrail ile savaşın ardından ilk kez kamuoyu önüne çıkarak, Aşura törenine katıldı. Filistin caddesindeki konutunda yapılan muharrem ayı matem törenlerine önceki 3 gece katılmayan İran …

Hamaney ilk kez görüntü verdi

ABD ve İsrail’in tehdit ettiği İran lideri Ayetullah Ali Hamaney, İsrail ile savaşın ardından ilk kez kamuoyu önüne çıkarak, Aşura törenine katıldı.

CHP’li Murat Emir hastaneye kaldırıldı

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere için CHP İl Başkanlığı önünde düzenlenen mitingde yaptığı konuşma sonrası kürsüden düştü. Emir’in L3, l4 kemiğinde kırıklar tespit edildi