İstanbul’da İETT otobüsünde yangın

Sultangazi’de İETT Otobüsünde Motor Yangını!

İstanbul’un Sultangazi ilçesinde seyir halinde olan İETT otobüsünde motor kısmında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle söndürüldü.

Olay yerinden alınan bilgilere göre, Habibler Yolu Arnavutköy istikametinde seyir halinde olan 34 TP 2125 plakalı İETT otobüsünün motor bölümünde henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Otobüsün arka kısmından yükselen alevleri fark eden sürücü, otobüsü durdurarak yolcuları tahliye etti. Yangını görenlerin hızla ihbarda bulunması üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler gelmeden önce, çevredeki vatandaşlar yoldan geçen bir beton mikserinde bulunan hortum ile yangına müdahale etmeye çalıştı. Neyse ki, yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı ve söndürüldü. Otobüsün alevler içinde kaldığı anlar, çevredekiler tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi.

Related Posts

CHP, bomba iddiaya noktayı koydu

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partiden ihraç edileceği iddiası kulislere bomba gibi düşerken parti kaynakları net yanıt verdi. Kaynaklar CHP’nin ‘kurultay’ gündemine dair de yol haritasını paylaştı.

Bisikletten düşen 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bisikletten düşen Yusuf Mahir Bulut (10), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Yusuf’un, cenazesi otopsi işlemleri için Gebze Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.

Türkler rekor kırdı: Ellerinde kağıt ve 1250 Euro ile geri yollanıyorlar!

Almanya’ya vize almak neredeyse imkansız iken, ülkeye kaçak girip iltica isteyenler de artık apar-topar sınır dışı ediliyor. Sınır dışlarında açık ara Türkler şampiyon oldu.

Şort kazasını dünya konuşmuştu: İş teklifleri yağıyor

ABD’li engelli koşucu Chris Robinson, Çekya’nın Ostrava kentinde 24 Haziran’da düzenlenen Golden Spike yarışlarında talihsiz bir ‘kıyafet kazası’ yaşamasına rağmen hem yarışı kazandı hem de yeni iş fırsatlarının kapısını araladı…

İzmir’deki operasyona CHP’den ‘100. gün’ hatırlatmalı tepki: ‘Demokrasiye atılmış yeni bir darbe!’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik operasyona, 19 Mart operasyonlarının 100. gününü hatırlatarak tepki gösteri.

Ermenistan Dışişleri Bakanı Mirzoyan’dan, Rus mevkidaşı Lavrov’a: İç işlerimize karışmayın

Ermenistan Dışişleri Bakanı Mirzoyan’dan, Rus mevkidaşı Lavrov’a: İç işlerimize karışmayın