3 hemşirenin cep telefonu ve cüzdanlarını çalıp, kredi kartıyla harcama yaptı

Adana’da Cep Telefonu ve Cüzdan Hırsızlığı Yapan Genç Tutuklandı

Adana’da hasta ziyareti bahanesiyle 1’i özel, 3 farklı hastaneye giren 18 yaşındaki Emirhan T., 3 hemşirenin cep telefonu ve cüzdanlarını çaldı. Çaldığı bir cüzdandaki kredi kartıyla 10 bin 500 lira harcama yaptığı belirlenen Emirhan T., polis ekipleri tarafından yakalandı. Tutuklanan Emirhan T., ifadesinde, “Güvenlik kamerasındaki kişi benim ancak hırsızlık yapmadım” dedi.

Olay, 7 Aralık’ta Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nde meydana geldi. Hasta ziyareti bahanesiyle binaya giren Emirhan T., Radyoloji Bölümü’nde dolaşırken hemşire E.K.’nin içinde kredi ve banka kartları, kimlik, personel kimlik kartı ile 700 lira bulunan cüzdanı çaldı. Daha sonra diğer hemşirelerle karşılaşan Emirhan T., dikkat çekmemek için cerrahi maskeye ihtiyacı olduğunu belirtti ve maske aldı. Güvenlik kamerası o anları kaydetti.

Emirhan T., 12 Aralık’ta aynı yöntemle girdiği Balcalı Hastanesi’nde hemşire Z.S.Ç.’nin cüzdanını çalarak kredi kartıyla 10 bin 500 lira harcadı. Aynı şekilde 14 Aralık’ta Yüreğir ilçesindeki özel hastanede hemşire İ.Y.’nin cep telefonu ve bileğini çalan Emirhan T., kaçtı.

Hemşirelerin ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek Emirhan T.’yi tespit etti. Evine baskın düzenleyen polis, şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde suçlamaları reddeden Emirhan T., tutuklanarak adliyeye sevk edildi.

Sorgu: Bir kız çocuğu neden babasını öldürmek ister?


 
Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – 22 ay sonra gelen faiz indirimi gazetelerde böyle yankılandı: Piyasalar rahatladı

TIKLAYIN – 2024 yılı Cumhurbaşkanı Erdoğan için nasıl geçti?

TIKLAYIN – Fatih Terim transferi “Merhaba İmparator” diye duyuruldu

TIKLAYIN – Mehmet Y. Yılmaz | Asgari ücreti unutun, Kudüs’ün fethi yakın!

TIKLAYIN – Kamu vakfında naylon fatura skandalı; Aile Bakanı’nın eşi ve MHP’li Semih Yalçın’ın oğlu istifa ettirildi iddiası!

TIKLAYIN – Anket şirketleri yöneticileri yanıtladı: CHP neden oy kaybediyor?

TIKLAYIN – Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı, ocakta sigara fiyatlarına gelecek zam tahminini açıkladı

Related Posts

Başpiskopos Markell: İktidarın amacı Moldova devleti ve Ortodoksluğu yok etmektir

Balti ve Falesti Başpiskoposu Markell, Bulgaristan’da yayınlanan ‘Glasove’ gazetesine verdiği röportajda, Moldova’da iktidardaki Eylem ve Dayanışma Partisi’nin (PAS) amacının Moldova devleti ve Ortodoksluğun yok edilmesi olduğunu belirtti.

Filistinli aktivistten Trump yönetimine dava: 20 milyon dolar

ABD Göçmenlik ve Gümrük Muhafaza Dairesi yetkilileri tarafından Filistin’e destek gösterilerine öncülük ettiği gerekçesiyle martta gözaltına alınan ve 21 Haziran’da serbest bırakılan Columbia Üniversitesi öğrencisi Mahmud Halil, Trump yönetimine 20 milyon dolarlık tazminat davası açtı.

Emine Erdoğan’ın Papa ziyaretine yaptığı yorum başını yaktı! Müdür yardımcısı açığa alındı

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde, Akyazı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Başyardımcısı ve aynı zamanda Eğitim-Bir-Sen Akyazı Temsilcisi olan Murat Özdemir, Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın Vatikan’da Katoliklerin ruhani lideri ve Papa 14. Leo ile bir araya geldiği anların fotoğrafını paylaşarak, “Papazı da günaha soktu” yorumunda bulundu. Özdemir, paylaşımının çarpıtıldığını söylese de hakkında başlatılan soruşturma kapsamında açığa alındı.

Dünyayı tehdit eden sessiz katil: Önlem alınmazsa milyonlarca can alabilir… H. pylori nedir?

Dünya çapında mide kanseri vakalarının yüzde 76’sından sorumlu olan Helicobacter pylori (H. pylori) bakterisi, önlem alınmazsa milyonlarca can alabilir. Uzmanlar, bu bakterinin neden olduğu enfeksiyonların genellikle hazımsızlık, şişkinlik veya mide bulantısı gibi sıradan belirtilerle gizlice ilerlediğini ve mide dokusuna verdiği hasarla kansere yol açabileceğini vurguluyor.

Yunan liman işçileri, İsrail’e silah taşıyan gemiyi durdurmak için harekete geçti: ‘Ellerimizi kana bulamamalıyız’

İsrail’e gönderilmek üzere limandan hareket etmesi planlanan askeri malzeme yüklü bir gemiyi durdurmak için eylem kararı alan Yunanistan’ın Pire Limanı’ndaki çalışan işçiler, 14 Temmuz Pazartesi sabahı gemiyi engellemeye çalışacaklarını bildirdi.

Böylesi şimdiye kadar ilk kez oldu! CHP’li ve AKP’li vekillerin sokakta slogan savaşı

CHP Milletvekilleri, CHP’li belediyelere yönelik operasyonları protesto etmek için TBMM’den Adalet Bakanlığı’na yürüdü. Yürüyüş sırasında CHP’li vekiller istifa sloganları atarken, AKP’liler ise destek verdi.