Ataşehir’de uyuşturucu operasyonu: 11 gözaltı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yapanları tespit etmek için çalışma başlattı. Ataşehir’deki bir evde gerçekleştirilen operasyonda polis, 147 bin 770 adet uyuşturucu hap ele geçirdi.

Polis ekipleri, evin çevresindeki 57 adet kameranın 48 saatlik görüntülerini inceleyerek derinlemesine araştırma yaptı. Yapılan incelemeler sonucunda, hapların Başakşehir’deki bir sanayi bölgesinde yasadışı olarak üretildiği ve buradan piyasaya sürülmek istendiği belirlendi. Tacirlerin iş yerinde marangoz makineleriyle gizlice hap basma işlemi yaptığı ortaya çıktı.

11 Ocak 2025 tarihinde gerçekleştirilen operasyonda 3 ev ve 2 araçta yapılan aramalarda 11 şüpheli yakalandı. İş yerinde bulunan marangoz makineleri, hap basımında kullanılan makineler, kimyasal maddeler ve boş kapsüllere el konuldu.

‘MÜCADELEMİZİ KARARLILIKLA SÜRDÜRECEĞİZ’

Operasyonda ele geçirilen uyuşturucu maddeler İstanbul Emniyeti tarafından sergilendi. İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, operasyona ilişkin açıklamalarda bulundu. Yıldız, “Uyuşturucu tacirlerine izin vermeyeceğiz. Yaptığımız operasyonlarda 11 milyon 225 bin adet sentetik ecza hap, 1 ton 275 kilo katkı maddesi ve uyuşturucu imalatında kullanılan makineler ele geçirildi. Mücadelemiz kararlılıkla devam edecek.” dedi.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

Başpiskopos Markell: İktidarın amacı Moldova devleti ve Ortodoksluğu yok etmektir

Balti ve Falesti Başpiskoposu Markell, Bulgaristan’da yayınlanan ‘Glasove’ gazetesine verdiği röportajda, Moldova’da iktidardaki Eylem ve Dayanışma Partisi’nin (PAS) amacının Moldova devleti ve Ortodoksluğun yok edilmesi olduğunu belirtti.

Filistinli aktivistten Trump yönetimine dava: 20 milyon dolar

ABD Göçmenlik ve Gümrük Muhafaza Dairesi yetkilileri tarafından Filistin’e destek gösterilerine öncülük ettiği gerekçesiyle martta gözaltına alınan ve 21 Haziran’da serbest bırakılan Columbia Üniversitesi öğrencisi Mahmud Halil, Trump yönetimine 20 milyon dolarlık tazminat davası açtı.

Emine Erdoğan’ın Papa ziyaretine yaptığı yorum başını yaktı! Müdür yardımcısı açığa alındı

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde, Akyazı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Başyardımcısı ve aynı zamanda Eğitim-Bir-Sen Akyazı Temsilcisi olan Murat Özdemir, Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın Vatikan’da Katoliklerin ruhani lideri ve Papa 14. Leo ile bir araya geldiği anların fotoğrafını paylaşarak, “Papazı da günaha soktu” yorumunda bulundu. Özdemir, paylaşımının çarpıtıldığını söylese de hakkında başlatılan soruşturma kapsamında açığa alındı.

Dünyayı tehdit eden sessiz katil: Önlem alınmazsa milyonlarca can alabilir… H. pylori nedir?

Dünya çapında mide kanseri vakalarının yüzde 76’sından sorumlu olan Helicobacter pylori (H. pylori) bakterisi, önlem alınmazsa milyonlarca can alabilir. Uzmanlar, bu bakterinin neden olduğu enfeksiyonların genellikle hazımsızlık, şişkinlik veya mide bulantısı gibi sıradan belirtilerle gizlice ilerlediğini ve mide dokusuna verdiği hasarla kansere yol açabileceğini vurguluyor.

Yunan liman işçileri, İsrail’e silah taşıyan gemiyi durdurmak için harekete geçti: ‘Ellerimizi kana bulamamalıyız’

İsrail’e gönderilmek üzere limandan hareket etmesi planlanan askeri malzeme yüklü bir gemiyi durdurmak için eylem kararı alan Yunanistan’ın Pire Limanı’ndaki çalışan işçiler, 14 Temmuz Pazartesi sabahı gemiyi engellemeye çalışacaklarını bildirdi.

Böylesi şimdiye kadar ilk kez oldu! CHP’li ve AKP’li vekillerin sokakta slogan savaşı

CHP Milletvekilleri, CHP’li belediyelere yönelik operasyonları protesto etmek için TBMM’den Adalet Bakanlığı’na yürüdü. Yürüyüş sırasında CHP’li vekiller istifa sloganları atarken, AKP’liler ise destek verdi.